Location | Rome    Tipology | Apartment    Year | 2016    Client | Private


Il progetto si sviluppa attraverso l’uso di materiali come il legno , la resina e la pietra naturale che vanno a scandire e delineare lo spazio dei servizi dell’abitazione. Le ampie vetrate creano una connessione tra la cucina, il salone e lo studio in modo da mettere in comunicazione visiva questi ambienti mantenendone comunque la separazione.

The project is developed through the use of materials like wood, resin and natural stone that scanning the space of the house services. The large windows create a kind of an eye connection between the kitchen, the living room and study in order to place them in visual communications, while maintaining a separation between the environments.

Location | Rome

Tipology | Apartment

Year | 2016

Client| Private


Il progetto si sviluppa attraverso l’uso di materiali come il legno , la resina e la pietra naturale che vanno a scandire e delineare lo spazio dei servizi dell’abitazione. Le ampie vetrate creano una connessione tra la cucina, il salone e lo studio in modo da mettere in comunicazione visiva questi ambienti mantenendone comunque la separazione.

The project is developed through the use of materials like wood, resin and natural stone that scanning the space of the house services. The large windows create a kind of an eye connection between the kitchen, the living room and study in order to place them in visual communications, while maintaining a separation between the environments.

mail mail mail mail

Vallicelli Architettura - Architecture and Interior Design studio - Via Alberto Caroncini 58 - 00197 Rome - Italy +39 339 7857800

© Copyright 2017. All Rights Reserved